A Majesco tegnap bejelentette, hogy a Zumba Fitness 2 karácsonykor érkezik Wii-re, és “egy másik bejelentésre váró platformra” jövő év elején.

Ácsi, a Majesco most egy olyan konzolra gondolt, melyet még csak ezután lepleznek le? Vagy arról van szó, hogy az új platform a PS3 vagy az Xbox 360 lesz, csak ezt később tudatják a nagyvilággal? Az utóbbi is elképzelhető, ugyanis az első Zumba Fitness tavaly novemberben jelent meg, kizárólag Wii-re, majd idén áprilisban követte a PS3 és az xbox 360 verzió.

A  zumba az új mozgásőrület, mely a táncolást és a kalória égetést ötvözi sajátos formában. A Zumba Fitness: Join the Party tavalyi megjelenése úgymond senkit nem érdekelt, aztán idén jött a nagy robbanás és meglepetés, a játék a brit TOP 40 szoftevereladások élén landolt, hatalmas neveket megelőzve, majd miután két hétre letaszította a trónról a Portal 2, múlt héten ismét a Zumba vezetett.

A folytatás így nem is kérdéses, Jesse Sutton, a Majesco elnöke ezt meg is erősítette, a Zumba Fitness 2 karácsonykor indulhat újabb hódító útjára.