A Skyrim régóta várt moddolós eszköze, a Creation Kit keddtől lesz elérhető a Steam-en, s kéz a kézben érkezik egy titokzatos meglepetéssel, jelentette be a Bethesda. Ha a hír első felétől nem remegett meg a térded, a másodiktól sem fog.

A PC tulajok már epekedve várják a Creation Kit-et, melynek segítségével saját fantáziájuk és ízlésük szerint tuningolhatják a játékot helyszínekkel, tárgyakkal, karakterekkel. A hít Pete Hines jelentette be Twitteren: “A PC-s Skyrim rajongóknak szól, hogy a Creation Kit-et kedden indítjuk útjára, és van egy speciális meglepetésünk is hozzá.” Vajon az mi lehet?

A Creation Kit-tel a felhasználók ugyanazokhoz az eszközökhöz férnek hozzá, melyet a Bethesda használt a játék világának elkészítéséhez. A cég a Valve-val karöltve dolgozott azon, hogy a Kit integrálható legyen a Steam rendszerébe. ezáltal a játékosok könnyen tallózhatnak majd a különböző modok között.

Bár a bejelentett meglepetés biztosan kíváncsivá tesz sok embert, azt gondolom, hogy az igazi ajándék és meglepetés maga a Creation Kit lesz.