Két nappal ezelőttig még Max Anarchy néven ismertük a Platinum Games új játékát, mostantól azonban Anarchy Reigns-nek hívják.

A mai naptól hivatalosan is bejelentették az Anarchy Reigns-t, bár a címe változott, a tartalom változatlan. A SEGA a játékot “külső nézetű multiplayer dühöngő”-ként aposztrofálja, mely idén ősszel érkezik PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. A kiadó változatos multiplayer módokat ígér, mely különböző kihívások elé állítja a játékosokat, kettőt ebből meg is nevezett: Tag Team és Battle Royal. Az online multiplayer mód producere Asushi Inaba lesz, akit a Vanquish és a Madworld címek is fémjeleznek, rendezője pedig Masaki Yamanaka. Utóbbi szintén dolgozott a Madworld-ön, emellett a God Hand-ből és a Resident Evil 4-ből lehet még ismerős, azonban ez lesz az első rendezése.

Számos multiplayer játék létezik, ahol a játékosok egymás puskacsöveivel néznek farkasszemet, nyilatkozta Yamanaka, azonban az Anarchy Reigns egyedülálló lesz azzal, hogy ököl az ököl elleni harcot is lehetővé tesz. A győzelem feletti öröm, és a vereség gyötrelme túlmutat majd azon, amit valaha tapasztalhattunk multiplayer arénákban. “Úgy készítem ezt a játékot, amilyennel én szeretnék játszani, s addig nem hagyom abba, amíg ezt a célt el nem érem” – nyilatkozta Yamanaka. Remélem mindenki izgatottan fogja várni ezt az online dühöngőt.