A koronavírus okozta logisztikai problémák miatt a Sony elhalasztja a The Last of Us: Part II és a Marvel’s Iron Man VR megjelenését. Új dátumokkal egyelőre nem szolgált a kiadó, ebből még bármi lehet.

A Sony a Twitteren jelentette be, hogy a jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel kénytelen elhalasztani két játékának a megjelenését. A The Last of Us: Part II gyakorlatilag a legnagyobb érvágás, melyet a legutolsó információ szerint május 29-én kellett volna a polcok tetejére küldeni.  A csúszások hátterében logisztikai problémák állnak, azaz, nem a fejlesztéssel van gond a Naughty Dog háza táján.

Mindez természetesen senkit nem ért meglepetésként, a Sony a napokban már rebesgette, hogy folyamatosan mérlegeli a kialakult helyzetet, és bizonyos játékokat kénytelen lesz elhalasztani. A Naughty Dog is megszólalt az ügyben, fontosnak látták leszögezni, hogy a játék gyakorlatilag már majdnem készen van, és ők készen állnak hamarosan a megjelenésre, így az, hogy mikor is kapjuk meg a játékot, tényleg csak a globális helyzettől függ.