Amiről eddig csak a pletykák szóltak, jelenleg úgy néz ki, hogy nagyon is igaz. Az Ubisoft producere, Jade Raymond kotyogta el, hogy a stúdió javában dolgozik a következő Splinter Cell játékon. Jade Raymond, aki felelős többek között a Ubisoft Toronto legnagyobb sikereiért (ő volt például az első Assassin’s Creed producere), vette kézbe a következő Splinter darabot.

“A Splinter Cell 6-on dolgozunk, ami a franchise következő nagy dobása lesz, s teljes egészében Torontóban készül” – nyilatkozta Raymond. Ezt megelőzően már elkotyogta, hogy a fejlesztők között azok a senior kollégák tevékenykednek, akik a Splinter Cell: Conviction-ben együtt dolgoztak. S hogy biztos legyenek a sikerben, a projektre további 83 fejlesztőt vettek fel.

Kell is a létszámbővítés, ugyanis az Ubisoft tervei között szerepel, hogy a torontói központjából valóságos játékgyárat épít, melynek futószalagjáról évente legalább öt darab, AAA kategóriás játék kerül majd az üzletek polcaira. Mit ne mondjak, elég ambiciózus tervek.