Merész találgatásnak adunk most helyt oldalunkon, miszerint elképzelhető, hogy már készülőben van az Alan Wake 2. Ha valóban így lenne , nagyon örülnék neki.

A Remedy misztikus akció-horror játékéa, az Alan Waketavaly jelent meg, s személy szerint iszonyatosan vártam. Sajnos végül nem az lett belőle, amit az előzetes információk és videók alapján gondoltam, s bár a játék nem sikerült rosszul, számos helyen lett volna még mit javítani rajta. Talán majd a második részben, s az alábbi két dolog összefűzésével akár arra is gondolhatunk, hogy készül az Alan Wake 2.

A Remedy egy álláshirdetésében pályadizájnert keres egy “AAA Xbox 360 játékhoz”, ami intenzív akciót és magával ragadó történetmesélést tartalmaz majd, és a drámának is fontos szerepe lesz a történetben. Persze ez még nem jelenti azt, hogy ez biztosan az Alan Wake 2 … Pedig igen! Az Official Xbox Magazine hasábjain bedobták a köztudatba, hogy a “Lesz-e Alan Wake 2?” kérdésre a varázsgömb azt válaszolta, hogy “nagy eséllyel lesz”, ezt persze az oldal jósai állítják.

Két eléggé rogyadozó lábakon álló információból állhat össze az a kép, hogy lehet, hogy készül az Alan Wake 2, ha tényleg így van, mikor máskor, mint az idei E3-on hallanunk kell róla valamit!