A Microsoft novembertől két új hardvert dob piacra az Xbox 360 konzoljához,  bővítve ezzel a konzolhoz tartozó kiegészítők palettáját. Egy headset és egy távirányító érkezik.

Az első kütyü egy decens kinézetű, teljes bluetooth támogatást kapó headset lesz, ami nem csak a konzollal, de mobiltelefonnal és még PC-vel is használható. Persze a multifunkciónak ára is van, a headset 37 fontos (kb. 14 ezer forint) áron kerül majd kereskedelmi forgalomba. A másik kiegészítő egy multimédiás távirányító, ami a CD-k és DCD-k kezelését könnyítik majd meg, és a televíziók fontosabb funkciói felett is képesek átvenni az irányítást. Mindezért 12 font körüli összeget, azaz kb. 4700 forintot kell majd fizetni.

UPDATE:

Októbertől egy harmadik kiegészítő is az üzletekbe kerül, a vezeték nélküli kormány, mely intuitív kormányzást tesz lehetővé, s az összes szimulátoros játékkal kompatibilis lesz. A kormányon a gáz és a fék funkciókat gombok helyettesítik , emellett vibrációs feedback mechanizmussal is ellátták. Aki elcsábul, a virtuális kormányért  13 ezer forint körüli összeget kell majd pengetnie. A harmadik kiegészítőre K. Norbert nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, köszönjük.