A THQ után a Sony is közzétette első negyedéves eredményét, melyből kiderül, hogy jelentősen visszaestek a PlayStation 3 eladásai, a játékok eladása azonban nőtt.

 Az üzleti negyedévben, mely áprilistól júniusig tart, a Sony 600 ezer konzollal kevesebbet adott el a tavalyi év hasonló időszakához képest, most 1.8 millió darab fogyott világszerte. A konzol megjelenése óta összesen 51.8 millió darab kelt el. Ami a játékeladásokat illeti, 1.3 millió példányos növekedést produkáltak, 26.1 millióra nőtt az eladott szoftverek száma.

A japán cég az első negyedévben 191 millió dolláros veszteséget könyvelhet el, pedig a tavalyi hasonló időszakban 25.7 millió dolláros profitot tett zsebre. A cég elsődleges okként a tavaszi japán földrengést jelölte meg, s hozzátette, hogy a PSN támadásokból eredő veszteség a vártnál kevesebb lesz. Májusban ezt 14 milliárd jenre becsülte a cég, de a pénzügyi igazgató ezt sokallta, és azt is megemlítette, hogy a júniusi Store eladások a tavalyi eladások kétszeresére rúgtak.