Régen jelentkeztünk már egy klassz kis nyereményjátékkal, s most, hogy kitört a kánikula, igyekszünk a kedélyeket még inkább fokozni. Játékra fáj a fogad, vagy egy új hardverre? Akkor klikkelj, és megajándékozunk valamivel!

Közelednek a jó kis őszi megjelenések?  A géped szeretnéd fejleszteni valamilyen hardverrel, ha épp nem konzolon játszol? Egy nyereményjátékra hívunk, s ha szerencsés leszel, akkor 10 ezer forint értékben bármit vásárolhatsz ehhez a GamerTech Corvin közben lévő üzletében.

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

  1. Az első dolog, amit kérünk tőled, hogy nyomj egy kövér lájkot a GamerTech Facebook-oldalán.
  2. Ehhez a poszthoz írj egy kommentet a weboldalon, hogy mi az, amire szívesen költenéd az üzletben a 10 ezer forintos nyereményt (milyen játék, milyen platform, milyen hardver stb.)
  3. Várni türelmesen.

 

Amint a GamerTech eléri az 500 lájkot, máris megtörténik a sorsolás. A szerencsés nyertest értesíteni fogjuk arról, hogyan vásárolhatja le a nyereményét.

Ne feledjétek továbbá, hogy a GamerTech üzletében fantasztikus áron juthattok új játékokhoz, illetve, használt játékaikat külön díj fizetése nélkül cserélhetitek be másik használt játékra, játékokra! Lájk? Lájk! 

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Konzol Center gépház & GamerTech Corvin