Vége a télnek, lassan a hideg is már a múlté, így lehet lemenni a grundra, és rúgni a labdát a jó időben. Ahhoz, hogy remek formában villoghass, kiváló felkészülést biztosít a KONZOLBAZIS.HU FIFA 13 bajnoksága, melyet a Lurdy-házban rendeznek meg.

2013. március 23-24-én kerül megszervezésre a Konzolbazis.hu rendezésében az első magyar Xbox 360-as FIFA 13 bajnokság, mely rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Azon túl, hogy a két nap alatt bebizonyíthatod, hogy a képernyőn Puskás Ferenc, C. Ronaldo, Messi vagy éppen Puyol nyomdokaiba is léphetnél, a program más szórakozási lehetőséget is nyúlt számodra.

A legfontosabb tudnivalók

 

Időpont: Március 23-24 (szombat – vasárnap)

Regisztráció: szombat reggel 9:00

Belépés: 1 500 HUF *

Helyszín: Lurdy Ház – MiMozink, Budapest

Platform: Xbox360

* A belépő ára tartalmaz egy sorszámozott belépőjegyet, belépést a MiMozink különtermébe ahol egész nap kiválasztott filmeket nézhetsz, Hell üdítőitalt és a támogatók által összeállított ajándékcsomagot!

 

Nyeremények:

1. Helyezett: EuroFIFA Arany Érem – 50.000 Ft azaz ötvenezer forint a KONZOLBAZIS.HU jóvoltából.

2. Helyezett: EuroFIFA Ezüst Érem – 2 fő részére 1 órás sétarepülés a Duna Kanyar felett az EuroFIFA jóvoltából.

3. Helyezett: EuroFIFA Bronz Érem – Két órás játéklehetőség mozivásznon a MiMozink jóvoltából.

 

A rendezvény falain belül a versenyen való részvétel nem kötelező, számos, a közelmúltban megjelent játékot is ki lehet próbálni a helyszínen, mint például a Tomb Raider, Gears of War: Judgment, Dead Space 3, Far Cry 3, Crysis 3 stb.

A rendezvény hivatalos Facebook-oldalán további információkat szerezhetsz!

Ha szeretnél egy jó kis videojátékos programot jövő hétre, akkor feltétlenül látogass el a Lurdy-házba, a szórakozás garantált!