A jelenleg is zajló Consumer Electronics Show-ra a Sony jól felkészült, és standjának egy jelentős részét fogalják el a PS3-mal kapcsolatos cuccok. A Show részeként újabb részletek láttak napvilágot a készülőben lévő, 3D támogatást kapott MotorStorm Apocalypse-ról.

A MotorStorm Apocalypse határozottan olyan, mintha egy előző fejezet lenne a PlayStation 3 versenyautós játékainak fejezetében, azonban az új fantasy atmoszféra, a romokba hulló metropolisz új színt visz a palettára. Az első MotorStorm a sivatagot tárta elénk, a másodikban egy trópusi szigetre kalauzolt, s a pusztuló jövő lehetőséget ad a fejlesztők számára, hogy a játékban rejlő lehetőségeiket bővítsék.

A játék szinte kiált a 3D-ért, az összeimló épületek, a robbanások, az égből hulló szikrák remek lehetőséget biztosítanak a technológia élvezetes kiaknázására. Bizonyos szemszögből ez kissé nehezíti a játékmenetet, ugyanis a látványos környezet elvonja a játékos figyelmét a versenyről.

A MotorStorm Apocalypse 2011-ben jelenik meg, a Sony a CES falain belül nem árulta el, hogy pontosabban mikor. Ha érdekel a játék, nézz vissza a közeljövőben is tovább részletekért a Konzol Centerre.

Az alábbi videóban még több mindent tudhatsz meg a játékról, s nem utolsó sorban saját szemeiddel is belekóstolhatsz a játékélménybe.