A From Software már a végsőket csiszolja a márciusban megjelenő új játékán, és természetesen senki nem várja, hogy az könnyű lesz. A játék direktora egy friss interjúban azt nyilatkozta, hogy különösen nehéz lesz a játék. 

From-játék lévén senki nem gondolja, hogy könnyed séta lesz a parkban a Sekiro: Shadows Die Twice, és ezt meg is erősítette Hideki Miyazaki, a Taipei Game Show keretében. Elmondása szerint a játék “különösen nehéz lesz”, így mindenki ismét készülhet a halálra.

A játékba ültetett újraszületési mechanikát nem lehet majd túltolni, egyrészt erőforrásokat igényel majd, másrészt pedig egymás után kétszer például nem is lehet használni. Az XP és a pénz is elválik majd a játékban, előbbiből képességeket, utóbbiból itemeket lehet majd vásárolni.

Ez a játék egy különösen nehéz darab lesz. A ninjákkal való harcban, mi úgy képzeljük, hogy mindig benne lesz a halál kockázata, és a játékos folyamatosan a szék szélén ül majd, és egyik izgalmas harcból csöppen bele a másikba. Olyan játékot alkottunk, amiben a játékosok sokszor meghalnak.

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én jelenik meg.