Az L.A. Noire elkészítéséhez használt MotionScan arcanimációs technológia a forradalmi a videojátékok történetében. A Team Bondi fejese szerint ezt akár a GTA V-ben is viszontláthatjuk.

Brendan McNamara azt nyilatkozta a napokban, hogy a Rockstar érdeklődik a technológia iránt, melyet a GTA V-ben szeretne felhasználni. “Úgy vélem, hogy az összes játékukban szívesen használnák.” – nyilatkozta a PSM3-nak. “Amennyire az L.A. Noire grandiózus játék, a Grand Theft Auto is szintúgy, így a nagyszámú szereplő és a rengeteg hangfelvétel problematikája azonos. Nyilvánvaló, hogy mi is szeretnénk ezt, és felettébb örülnénk, ha a Rockstar a MotionScan-t használná, de ha úgy döntenek, hogy ehhez inkább mégsem, hanem más játékukhoz, az is rendben lenne.

A fenti nyilatkozat több oknál fogva is meglepő. Az L.A. Noire- szerű mimika alkalmazása egy Grand Theft Auto játékban érdekes elgondolás.Másodszor, furcsa, hogy McNamara nyilatkozgat egy lehetséges együttműködésről a Rockstarral, amikor jól tudjuk, hogy a két cég viszonya mostanság nem éppen felhőtlen.

A MotionScan technológiát a Team Bondi leányvállalata, a Depth Analysis készítette.