A Telltale Games újabb projekttel hallatott magáról, ami nem más, mint az amerikai zsarus sorozat, a Law & Order: Los Angeles konzolokra és PC-re történő elkészítése.

A Sam & Max és a Tales of Monkey Island fejlesztője tegnap bejelentette, hogy egy sorozat elkészítésén dolgozik, mely a televíziós sorozat alapján készül. Az egyes epizódok Ricardo Morales és Tomasz TJ Jaruszalszki nyomozók munkáját, azaz az egyes bűnügyek felderítését dolgozzák fel. Ahogy a televíziós sorozatban, a játékban is nagy hangsúlyt kapnak majd a kihallgatások, és a bírósági jelenetek.

A Law & Order: LA tökélesen illik abba az epizodikus szórakoztatásba, amit a Telltale a legelső napjai óta törekszik megvalósítani” – mondta a cég vezérigazgatója, Dan Connors.

A játék első epizódja még idén megjelenik, Xbox 360, PS3, Wii, iPhone és PC platformokra, azaz, igazi multiplatform cím lesz. Ezzel együtt a Telltale jelenleg nyolc projekten dolgozik: Jurassic Park, Back to the Future, Puzzle Agent 2, The Walking Dead, Fables, Hector: Badge of Carnage és egy új Kings Quest, mindegyik más-más pontján tart a fejlesztésnek.