Nagy várakozás előzte meg részünkről is a tavaly májusban megjelent L.A. Noire érkezését, azonban a végeredmény nem szólt akkorát, mint amekkorát vártuk. Mondhatni, a játék kicsit csalódás volt. Nincs veszve minden azonban, lehetséges a folytatás.

Bár a játékot készítő Team Bondi azóta csúfos véget ért, a Rockstar Games nem zárja ki azt, hogy valamikor folytassák a címet. “Bár már nem lesz több DLC vagy egyéb tartalom a játékhoz (túl elfoglaltak vagyunk a Max Payne 3-mal és a GTA V-tel, illetve egyéb játékokkal), nem zárjuk ki a lehetőségét egy esetleges folytatásnak. Még nem döntöttünk el semmit, s elégedettek vagyunk a játék fogadtatásával, s gondolkodunk rajta, hogy mit tartogat a jövő az L.A. Noire-nak, mint sorozat.”

“Nem szoktuk elkapkodni a folytatásokat, de ez nem azt jelenti, hogy soha nem készülnek el – nézzétek meg például a Max Payne-t vagy a Red Dead-et. Annyi játékot szeretnénk elkészíteni, s mindig az időzítés és a kapacitás a szűk keresztmetszet.”

Reméljük, hogy tényleg elkészül majd a folytatás, s a Rockstar kihasználja azt a potenciált, amit a Team Bondi nem igazán tudott.