Egy évvel ezelőtt a Black Hole Entertainment döntött úgy, hogy nincs tovább, s most ismét egy nagy múltú magyar játékfejlesztő csapat, a Digital Reality fejezte be a működését. A Sine Mora és az Imperium Galactica készítői nem folytatják tovább.

A Digital Relaity, hazánk talán legismertebb játékfejlesztő cége végleg lehúzta a rolót, az alkalmazottakat szélnek eresztették, a projektek, melyeken dolgoztak, vélhetően az enyészeté lesznek. A budapesti székhelyű céget Amnesty Design néven alapították 1991-ben, s első játékuk a Reunion volt, mely 1994-ben jelent meg.

Az igazi világhírnevet a csapatnak az 1999-es Imperium Galactica hozta meg, mely két évvel később folytatódott a Haegemonia-val, ez még nagyobb siker lett, mint az előző rész. Ettől kezdve a stúdió nem igazán találta meg a pályáját, és több mindennel foglalkozott, jellemzőn második világháborús és jelenkori valós idejű stratégiákat készítettek: D-Day, Platoon, War on Terror stb.

2011-ben a Grashopper Manufecture-rel közösen készítették el a Sine Mora-t, mely előtt még a világsajtó is egységesen meghajolt. Legutóbbi projektjük az Imperium Galactica Online, de ez a munka a stúdió bezárásával szintén megszűnik.