Szinte biztosra vehető, hogy az angliai székhelyü stúdió, a Bizarre Creations lehúzza a rolót, és befejezi működését.  Legalább is az Activision ezt javasolja neki.

Még tavaly novemberben jelent meg a sajtóban, hogy az Activision vevőt keres a stúdióra, de a kiadó szerint bár sok érdeklődő volt, de olyan nem, akinek a vételi szándéka komoly lett volna. Magyarán szólva senkit nem látott fantáziát az akvizícióban. S bár a konzultációk még folyamatban vannak, több mint valószínű, hogy a Bizarre Creations megfogadja az Activision tanácsát, és befejezi működését.

Az Activision operációs igazgatója, Coddy Johnson azt nyilatkozta, hogy szeretné egyértelművé tenni, hogy nem ez volt a szándékuk. Mindent megtettek annak érdekében, hogy a stúdiót eladják, azonban a potenciális vevők vizsgálatát követően kénytelenek voltak belátni, hogy az ügylet iránt nincs komoly érdeklődő, ezért javasolták a stúdiónak a tevékenység megszüntetését.

A Bizarre Creations legutóbbi munkája a Blur című autóversenyes játék volt, mely a kritikusok körében egész jó értékelést kapott, azonban nem sikerült megindítania a játékosok fantáziáját, és üzletileg nem vált sikeressé.