Folytatódik a PSP 2 saga, újabb hírek szivárogtak ki a Sony új generációs kézi konzoljáról, a PSP 2-ről. A kütyü 3G támogatást is kap, azonban telefonálni nem lehet vele.

A forrást persze megint nem nevezték meg, a 3G támogatást viszont garantálja a legújabb pletyka. Ezzel természetesen multiplayer módban játszhatunk majd az azt támogató játékokkal, filmeket és játékokat lehet majd letölteni, azonban hanghívásra alkalmatlan lesz. Aki erre vágyik, annak bizony a PlayStation Phone-t kell majd beszereznie.

Továbbá, bár a PSP 2 képes lesz Wi-Fi-n keresztül más hálózatokra kapcsolódni, azonban a folyamatos internetezést csak a 3G segítségével valósíthatjuk meg. Arról nem szól a fáma, hogy mindez mennyibe fog kerülni, mint ahogy arról sem, hogy maga a konzol mennyibe. Állítólag a konzol OLED kijelzőt kap, s mint ahogy a korábbi pletykákból már lehetett róla értesülni, PS3 látványhoz hasonló élményben lehet része majd a játékosoknak. Ebben erősen kételkedünk, ugyanis a kis kijelző egyértelműen a látványvilág élvezeti értékéből levon.

Az egészben az a vicces, hogy a sok pletykával már Dunát lehet rekeszteni, azonban a Sony mélyen hallgat mindenről, szintén csak a pletykák szerint, de január 27-én, Tokióban várható a coming out.