Remélem nem üli meg kora reggel ez a hír a gyomrotokat, de nagyon úgy néz ki, hogy lesz még Duke Nukem játék a jövőben. A Gearbox nem adja fel, a hatalmas buktát követően sem.

Az ilyen hírektől mindig szegény Michael Schumacher jut eszembe, aki ugyan zseniális pilóta, csak hozott egy rossz döntést. Randy Pitchford, a Gearbox fejese a hétvégi PAX 11 falai között beszélt a stúdió terveiről, melyben erősen sejtette, hogy a Duke Nukem Forever nem az utolsó dobásuk volt a frencsájzt illetően.”Tudom srácok, hogy kitaláltátok, hogy amikor a Gearbox megvette a Duke Nukem frencsájzt, nem azért tettük, hogy elkészítsük a Duke Nukem Forevert, sokkal inkább azért, mert el akarjuk készíteni a saját Duke játékunkat. Hamarosan többet mondunk erről, de nem ma.”

A Duke Nukem valóban óriási bukását követően elgondolkodtató, hogy mit is akar a Gearbox a sorozattal kezdeni. Van-e vajon erejük ahhoz, hogy az egészet újrakezdjék, teljesen nulláról. Vajon meg tudják-e menteni Duke örökségét? Én drukkolok Schumachernek is.

Milyen Duke-ot szeretnétek? Szeretnétek egyáltalán? Írjátok meg a hozzászólásokban!