Megjelenése óta a harmadik nagyobb javítást kapja ma az Assassin’s Creed: Unity. A bugoktól hemzsegő förmedvény ezúttal is egy jó nagy foltot kap, amely több mint 300 hibát javít a játékban. 300 hibával egy játék nincs készen. Pont.

Mélységesen szégyellheti magát az Ubisoft, hogy volt bőr a képén kiadni egy félkész játékot! Már a megjelenés napján érkezett hozzá egy javítás, melyet a nép felháborodását követően egy közel 900 megás újabb követett. A mai nap folyamán terítik PS4 és Xbox One konzolokra az újabb csomagot, mely 300 ISMERT hibát orvosol!

Nos. Ha a kiadó TISZTÁBAN volt azzal, hogy a játékban legalább 300 különböző technikai hiba, bug, gliccs stb. található, HOGY A BÜDÖS FRANCBA lehetett azt kiadni?  Ez a szám azonban még ennél is több, ugyanis a kiadó egyúttal azt is bejelentette, hogy már dolgozik a következő javításon.

A minimum az lenne, hogy a játékosok visszakapják a pénzüket azért, amiért egy félkész játékot merészelt a kiadó a boltokba engedni, bár amit igazán megérdemelne a francia csapat, hogy valaki bíróság elé citálja őket a fogyasztók széles körben történő, tudatos megtévesztése miatt!