Májustól lesz letölthető PSN-en a Housemarque új platform játéka, az Outland. A játék igazi csemegének ígérkezik, nem csak a látványt, hanem a játékmenetet tekintve is.

A fejlesztők, akik többek között a Super Stardust HD-t és a Dead Nation-t is készítették a hivatalos PlayStation Blogon jelentették be, hogy az Ubisoft forgalmazásában májusban lesz letölthető az Outland PSN-en. Lesz X360-as verzió is, de hogy mikor, arról nem szólt a fáma.

A játékmenet nagyon izgalmas lesz, mondjuk azt, hogy az Ikaruga és a Prince of Persia keveréke. A játékoson múlik, hogy a világos és sötét alak közül épp melyiket ölti. A színek az ellenfelek legyőzését hivatottak segíteni, sötét formánkban a világos lövedékek sebeznek meg, míg világos formában sértetlenül tudjuk őket elkerülni. Remek ötlet.

Ellenfeleinket ebből kifolyólag mi is csak ellentétes színben tudjuk likvidálni, és a környezet bizonyos részei is reagálnak majd az adott színünkre. Például a lift felfelé csak akkor megy, ha sötétek vagyunk, lefelé pedig ha világosak.

S hogy mindezt érzékeltessük is vizuálisan, alább egy rakat képet találtok a játékból.