Néhány nappal ezelőtt jelent meg a Telltale Jurassic Park: The Game című játéka, s furcsamód, az első értékelések a Metacriticen 10 pontra értékelték a játékot. A Telltale fejlesztői voltak. 

A GameSpot szúrta ki a héten, hogy miután megjelent a játék, az egymás után sokszor 10-es felhasználó értékelést kapott a Metacriticen, pedig csak néhány tesztelő juthatott hozzá a játékhoz az idő előtti teszt végett. Valami bűzlött. Miután kicsit beleásták magukat a Google-be, rájöttek, hogy ezek az értékelések a Telltale Games munkavállalóihoz tartoznak.

A Telltale kiáll munkatársai mellett, s azt mondják, hogy a cégen belül mindenki tisztában van azzal, hogy ha fórumokon posztol valaki, be kell, hogy ismerje, hogy Telltale alkalmazott. Jelen esetben két kolléga, akik büszkék voltak munkájukra pozitívan nyilatkoztak a Metacriticen, olyan felismerhető felhasználónevekkel, mint például az XBLA gamertagjük. A Telltale tehát ebben semmi kivetnivalót nem talál. Legalább is a hivatalos kommunikáció szerint.