A THQ állítólag már fontolgatja a Homefront 2-t, pedig még az első rész sem jelent meg. Az utóbbi időben felpörögtek az események a jövő héten debütáló játék körül.

A Homefront még csak a jövő héten jelenik meg, de hírekben nincs hiány a játék körül. Először arról számoltunk be, hogy rezeg a léc a Kaos Studios körül, s a THQ mindent attól tesz függővé, hogy milyen fogadtatása lesz a játéknak. Az első jelek biztatóak voltak, ugyanis hatalmas példányszámban rendelték elő a játékot az USA-ban, minden ok meg volt a reményre.

Tegnap azonban arról számoltunk be, hogy kiszivárgott a Homefront, s ami még ennél is nagyobb baj, hogy a játék kampány módja mindösszesen 5 órás. A stúdió kreatív igazgatója, David Votypka nem győzött magyarázkodni, s valahogy elérni, hogy a játékosok ne pártoljanak el a megjelenés előtt a játéktól.

Most pedig arról számolunk be, hogy már tervezgetik a folytatást, a Homefront 2-t. Erről szintén Votypka számolt be, a THQ már ízlelgeti a folytatás lehetőségét. s hogy a kiadó és a fejlesztő mindig is úgy tekintett a Homefrontra, mint egy franchise.

Persze mindez nagy mértékben múlik majd azon, hogyan debütál a játék jövő héten, mi kíváncsian várjuk.