A THQ bejelentette, hogy a korábban MMO-ként pozícionált Warhammer 40,000: Dark Millenium többé már nem az, mostantól egy magával ragadó egyjátékos és többjátékos élményként tekintenek rá. Ennek azonban ára van.

Idén korábban olyan híreket lehetett hallani a játék felől, hogy törölték a projektet, azonban most bejelentették, hogy a játék fejlesztése új irányt vesz, s visszavettek az eredeti elképzelésből.

Mint ahogy korábban bejelentettük, aktívan kutatunk egy olyan üzleti partner iránt, aki MMO-ként állhatna a játék mögé. Azonban, a változó piaci körülmények miatt, s amiatt, hogy a játék MMO-ként történő elkészítése többlet anyagi forrást igényelne, inkább újrapozicionáltuk, s MMO helyett prémium játékként definiáljuk, hatalmas mennyiségű digitális tartalommal és közösségi funkciókkal.

A THQ nem közölte ugyanakkor, hogy milyen platformokra készül a játék, s mikor várható annak megjelenése. Az újrapozicionálásának nagy ára van, az átminősítés eredménye, hogy közel 120 álláshely szűnik meg, 79 a Vigil Games-nél, 39 pedig a Relic Entertainment-nél.
A hírt Juhász Tamás küldte be, köszönjük!