Ha azt hiszed, hogy a Mass Effect 3-mal felkerült a pont a sorozat végére, akkor nagyon tévedsz, ugyanis a BioWare az elkövetkezendő hónapokban több multiplayer DLC-t tervez, és már körvonalazódik az új Mass Effect-játék is.

Való igaz, akármennyire is imádtuk Shepard parancsnokot és barátait, annak a történetnek véglegesen vége. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Mass Effect sorozatot lehúzhatjuk a WC-n. Minderről a BioWare Edmonton vezetője, Aaryn Flynn beszélt, aki kiemelte Casey Hudson teljesítményét az elmúlt nyolc évben, mint Mass Effect-főnök.

A multiplayer expanziók mellett lesz még egyjátékos kiegészítő is, az Omega DLC, mely még idén ősszel megérkezik. Ami miatt azonban sokkal inkább izgalomba jövünk, az a tény, hogy Flynn hangsúlyozta, hogy Hudson és csapata már tervezik a következő Mass Effect részt, melyhez várják a rajongók ötleteit is.

Arra azonban ne számítsunk, hogy ez pillanatok alatt el is készül, ugyanis Hudson a Dragon Age III munkálatait is felügyeli, emellett pedig egy újabb projektet is sikerült megnyernie.

Te milyen irányba vinnéd el szívesen a Mass Effect sorozatot?