Márciusban lesz tíz éve annak, hogy bemutatkozott Kratos, és vele együtt a God of War-sorozat, mely a PlayStation-konzolok egyik legsikeresebb frencsájza lett. A Sony Santa Monica ezt méltón ünnepli majd meg. 

Márciusban a Sony Santa Monica egy esemény megünnepli majd a God of War-sorozat tizedik évfordulóját, derült ki egy friss közleményükből, de azt nem tudjuk, hogy pontosan miként, s vajon milyen hírekkel szolgálnak majd a sorozat jövőjéről.

Március végén megünnepeljük a a tízéves God of War-t egy különleges, a rajongóknak tartott évfordulós eseményen. Hé, az te vagy. Izgatottan várjuk.

Azt már tudjuk, hogy az új God of War fejlesztés alatt áll, s azt, hogy nem előzményjáték lesz. A Santa Monica a rendezvény keretein belül bizonyára új részletekel rukkol elő, azonban túl sok mindent még nem várhatunk az új epizódról.

Az is lehet, hogy valamelyik rész, leginkább az Ascension Remastered verzióját jelentik be, így túlságosan nem kell izgulni és nagy jelentőséget tulajdonítani az eseménynek.