Az inFamous 2-ről nemrég felröppent egy kissé erőltetett nüansz, miszerint az egyik trailerével “beszólt” a Microsoftnak. Ami most jön, az viszont tényleg vicces.

A dolog még tavaly kezdődött, amikor Darren Bridges a Sucker Punch-tól kijelentette, hogy az Xbox 360 nem elég erős ahhoz, hogy az inFamous 2 fusson rajta. Egy héttel ezelőtt a Kotaku a legfrissebb traileren kiszúrta, hogy az egyik üzlet neve az utcán Red Ring Electronics, utalva ezzel s Microsoft Red Ring of Death néven hírhedtté vált három LED-es hibájára.

Most azonban tényleg valami viccesre bukkant az iGo Gaming blog. A játék bétájából kifotózott képeken ugyanis sikerjátékok címei bukkannak fel, kissé parodizálva. Egy mozi hirdetőtábláján olvashatók az alábbi játékokra utaló címek:

Call of Booty – Call of Duty
From Croatia With Uncharted Love – A From Russia With Love és az Uncharted házasítása
Assassin’s Need (Love Too) – Assassin’s Creed
Hey, Low Reach – Halo Reach
No Need For Speed – Need For Speed
Epic Hickey – Epic Mickey
Little Big Unit – LittleBigPlanet
Latch It And Skank – Ratchet & Clank
Sly – Sly Cooper

A fentiek közül néhány a Sony nagy slágere, a Sucker Punch nem átallott belőlük is viccet csinálni. Amennyiben a játék többi részében nem viszik túlzásba a srácok, akkor azt gondolom, hogy ez egy jópofa kiszólás a játékból, vagy tekintsük akár beszólásnak, mely megmosolyogtatja a játékosokat.