A március végén lezárult üzleti évet az Ubisoft vastag nyereséggel zárta, melyhez hatalmas mértékben járultak hozzá az online csatornákon értékesített tartalmak, illetve az Assassin’s Creed franchise. Az egyéb sorozatok is jól teljesítettek.

A francia kiadó az előző üzleti évet 1,06 milliárd eurós árbevétel mellett 37,4 millió eurós nyereséggel zárta, előbbiből az online forgalom 80 millió euróra rúgott, ami az előző évhez képest 110 százalékos növekedést jelent. A forgalom nagy részét természetesen az AAA kategóriás címek generálták, az Assassin’s Creed: Revelations-ből 7,2 millió példány került az üzletek polcaira. A Driver: San Francisco és a Rayman Origins sem állt meg 2-2 millió kópiáig.

A jelenleg is tartó pénzügyi negyedévre a kiadó növekedést vár el, melyben nagy segítségükre lesz a május végén megjelenő Ghost Recon: Future Soldier. A kiadó megosztotta a nagyvilággal a következő generációs konzolokkal kapcsolatos véleményét is. Eszerint, a next-gen konzolok minőségi ugrást jelentenek majd a jelenlegi generációhoz képest, ugyanakkor az ezekre elkészülő játékok fejlesztési költségei nem lesznek magasabbak a PS3 illetve az Xbox 360 költségeinél. Az év végén debütáló Wii U konzolra a kiadó legalább hét új címmel készül.