Fekete vagy fehér, matt vagy csillogós, a választás a tiéd, kinek melyik Xbox 360 tetszik jobban. Mostantól azonban nem így lesz, a 250 GB-os modell csak matt kivitelben lesz kapható.

Sokan örültek az Xbox 360 Slim modell megjelenésekor, hogy az csillogósra változott a matt Xbox 360 Elite modell után, azonban a Microsoft valamilyen oknál fogva ennek nem örült annyira, ugyanis az Xbox 360 visszakapja eredeti matt színét.Fényes felülettel egyedül a 250 GB-os Slim modell kapható, ugyanis a 4 GB-os modell matt fekete színben vásárolható meg.

Az utóbbi napokban elterjedt a pletyka, hogy a jövőben mind a két kivitel kapható lesz, a csillogós és a matt is. De sajnos nem így van.

Major Nelson a saját blogján tudatta a világgal, hogy sajnos választás nem lesz, a következő hetektől kezdve a nagyobb Xbox 360 modell már kizárólag matt kivitelben lesz kapható. Azt azért hozzátette, hogy a limitált kiadású konzolok, mint például a Gears of War 3, kaphatnak majd csillogó borítást.

Ha mindenképp szeretnél egy csillogós fekete Slim boxot, akkor rohanj és vegyél az elkövetkező napokban, ugyanis már nem sokáig lesz kapható.