A Danger Close ősszel debütáló lövöldéje, csakúgy, mint 2010-es elődje, a Medal of Honor a katonák szemszögéből mutatja be a háborút. Nincs is ennél jobb alkalom arra, hogy a hadseregben dolgozó katonák saját kiadást kapjanak belőle. Ez lesz a Military Edition.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Medal of Honor: Warfighter, exkluzív, Military Edition-t kap, melyhez csak és kizárólag az Egyesült Állaomok hadseregének katonái és tisztviselői juthatnak hozzá. Amellett, hogy a speckó kiadásnak saját neve is lesz, az a játék Limited Edition-jét tartalmazza, illetve, egy Project Honor névre hallgató álcaruházatot a játékban található karakter számára.

Amennyiben az Egyesült Államok hadseregének tagja lennél, a speciális kiadást itt vásárolhatod meg.

Szerencsére az Electronic Arts-nak volt annyi sütnivalója, hogy csupán egy ruházat került bele extra tartalomként a speciális kiadásba, nem valami bivaly erős fegyver, ami a játék egyensúlyát felborítaná. Így ha a Warfighter multiplayer módjában a Project Honor álcát viselő játékossal nézel farkasszemet, egészen biztos lehetsz benne, hogy egy igazi katonával van dolgod!