Amióta hivatalossá vált a Grand Theft Auto V, gémerek milliói szeretnének a világ minden pontján megtudni egy csomó dolgot a játékról, de legfőképp azt, hogy mikor jelenik meg. A Rockstar bejelentette, hogy minderre még pár hónapot várni kell.

“Először is szeretnénk mindenkinek megköszönni azt az elképesztő fogadtatást, melyet a Grand Theft Auto V trailerének közzététele óta tapasztalunk. Tudjuk, hogy egy rakat kérdés van a játékkal kapcsolatban, amire szeretnétek választ kapni, beleértve a megjelenési dátumot, és mást is.

Jelenleg azonban teljes erővel dolgozunk a játékon, s nagyon várjuk, hogy több mindent mutathassunk a fejlesztésről, s számíthattok rá, hogy sokkal többet fogunk elárulni róla, de erre néhány hónapot még várnotok kell.

Addig bírjátok ki, és köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat! “

Nos, ez azt jelenti, hogy még hónapokig semmi hír nem lesz a játékról, addig biztosan nem, amíg a Max Payne 3 nem jelenik meg májusban. Körülbelül hat hónapos marketing kampánnyal kell számolni, így nagyon valószínű, hogy a GTA V már csak 2013 elején fog megjelenni.