Lehet, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem tűnik el a süllyesztőben a Mirror’s Edge, s a projekt valamikor még újraéledhet.

 A belső nézetű, tetőkön ugrabugrálós játék, a Mirror’s Edge a kezdetektől fogva sorozatnak készült, azonban az eladások csúfos kudarca miatt az Electronic Arts parkolópályára tette a második rész fejlesztését. Ennek ellenére még ne vessen rá keresztet senki, legalábbis Frank Gibeau, a termékfejlesztésért felelős szakember szerint.

A CVG-n adott interjújában Gibeau esküdözik, hogy a cég egy nagyon fontos és ambiciózus franchise-nak tekinti a Mirror’s Edge-t, s azon gondolkodnak, hogyan tudnák a projektet újraéleszteni úgy, hogy az nyereséges legyen. Erre két lehetőségük lenne. Az egyik az, hogy egy merőben új stílust alkotnak, és más irányba terelik a folytatást, mint amit az első rész elkezdett, vagy pedig igen erősen kozmetikázzák az első részt, csak jelenleg fogalmuk nincs, ezt hogyan is kéne megtenni.

Tudom, vannak híresztelések, melyek szerint az EA kinyírta a Mirror’s Edge-t. Nos, én vagyok az, aki zöld utat ad a fejlesztéseknek, és Isten a tanúm rá, én nem tettem öltem meg a sorozatot.” – nyilatkozta Gibeau.