Meztelen magazinos nap a mai a 2K Games-nél. A fejlesztő közleményt adott ki, melyben arról ad hírt, hogy megállapodott a Playboy magazinnal, hogy annak több, mint 50 címlapját és belső poszterét beépíti a régóta készülő Mafia 2 játékba.

A cég elnöke, Christoph Hartmann közleményében azt nyilatkozta, hogy a játékosok a magazin virtuális példányait gyűjthetik majd össze a játék során, ezzel is hozzájárulva az 1950-es évek eredeti hangulatához. “A Playboy-jal együtt képesek vagyunk arra, hogy egyedi elemet vigyünk a játékba, felhasználva a címlapokat, melyek jól illusztrálják a Playboy akkori generáció kultúrájára gyakorolt hatásait.”

A képzeletbeli Empire City-ben játszódó Mafia 2 a 2002-es első rész, a City of Lost Heaven folytatása. A kiadó szerint a játék világszerte több, mint két millió példányban kelt el, azonban a 2004-es konzol megjelenése kritikus üzleti kudarc volt. A Mafia 2-t Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re már évek óta fejlesztik, s bár a kiadó mostanában megerősítette, hogy a megjelenés a negyedik negyedévben várható, azt is hozzátette, hogy lehet, hogy ezt 2011-re halasztják. “A Mafia 2 akkor játszódik, amikor a Playboy először jött divatba, s olyan karakter stílust képvisel, ami akkortájt volt jellemző a magazinra.” Hmmm, erre kíváncsi leszek.