A héten ez már a második nagy bénázás, ezúttal az Ubisoft van soron. Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem kell online pass a Driver: San Francisco multijához.

Tegnap számoltunk be a Dead Island körüli fiaskóról, most újabb kiadó írta fel a nevét a bénázók táborába.Az Ubisoft korábban úgy döntött, hogy a Driver lesz az első játék, ahol bevezeti a Uplay Passportot, ami egy egyszer felhasználható kódot takar, s amivel hozzáférhet a játékos a 11 multiplayer módhoz. Ha valaki használtan veszi meg a játékot, s az eredeti tulajdonos a kódot felhasználta, akkor csak kb. 10 dollár kicsengetése után tud majd vele multizni.

 A bemutatkozás nem úgy sikerült, ahogy azt a franciák megálmodták, ugyanis több játékos is arra panaszkodott, hogy nem működik a kódjuk, s mint kiderült, a gyártás során hiba csusszant a gépezetbe, s a kulcsok egy részét hibásan nyomtatták. Az eset elméletben csak Amerikát érinti, az Ubisoft mégis úgy döntött, hogy a világon mindenütt ingyenessé teszi a játék multiját, vagyis magát a kódot, amivel hozzá lehet férni a többjátékos módhoz.