Ugyan kicsit korábban, mint ígértünk, de bizonyára Te is látod, hogy teljesen megújult a Konzol Center weboldala. Rengeteg munka, energia és idő fekszik benne, reméljük, mindenkinek tetszeni fog!

Kezdjük a miértekkel. Régi vágyunk volt, hogy olyan decens magazint hozzunk létre, amelyet szívesen látogatnak az olvasók azért, mert könnyen átlátható, ugyanakkor informatív. Bár rengeteg hasonszőrű magazin létezik, mi mégis úgy érezzük, hogy különbözünk tőlük, s az új köntössel és funkciókkal ez még inkább így van.

Nem szeretnénk hosszasan sorolni az oldal új funkcióit, ehelyett inkább meghívunk egy felfedező útra, saját magatok tapasztaljátok meg, hogy mi az ami régi (ilyet nem fogtok találni), s mi az, ami új.

Mielőtt azonban elkezditek a tartalmat habzsolni, feltétlenül ajánljuk, hogy olvassátok el a Gyakran Ismételt Kérdéseket

Szeretnénk továbbá jelezni, hogy bár alaposan teszteltük az oldal funkcióit az utolsó bitig, hibák előfordulhatnak, melyekért elnézéseteket kérjük, s ha ilyet találtok, akkor kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Egy restanciánk van felétek, ezek pedig a játék végigjátszások, reméljük senkinek nem lépünk a tyúkszemére azzal, hogy ez jelen pillanatban még nem működik rendesen, de szerettünk volna Titeket meglepni karácsonyra az új oldallal, a hiányosságot ígérjük, hogy mielőbb pótolni fogjuk.

Kellemes időtöltést, jó olvasgatást kívánunk és látogassatok minket rendszeresen.

Üdvözlettel,

A Konzol Center csapata