Egy-két Kinect játék napokra (hetekre) képes beszippantani embereket, ilyen például a Dance Central, de igazi utánpótlás nincs sajnos. Év végére azonban a Microsoft új játékokat ígér.

A mozgásérzékelős rendszer tavaly novemberi megjelenésekor 17 Kinect kompatibilis játékkal debütált, de azóta mintha kicsit alábbhagyott volna a felhozatal. Nem is kicsit. De a Microsoft készen áll arra, hogy ezt felturbózza nekünk az év végéig. Szükség is van rá.

Az NPD elemző cég már újabb rekord évről beszél. “A Microsoft bejelentette, hogy év végéig megháromszorozza Kinect portfolióját”. A Wikipedia 26 Kinect játékot számlál, másik 26-tal, ami épp készülőben van.”Az utóbbi időben azt vesszük észre, hogy a média állandóan kérdezgeti, hogy mikor jön újabb Kinect játék?” – nyilatkozta David Dennis, a Microsoft termékmenedzsere. “Elgondolkodtunk, s rájöttünk, hogy egy csomó játék van készülőben, s ezeket meg is mutatjuk az E3-on.”

Kíváncsian várjuk, de talán még ennél is jobban azt, hogy a Gears of War 3, vagy a Forza 4 mellett lesz-e még igazán nagyágyú cím bejelentés.