A Mortal Kombat legújabb installációja tavasszal nagy sikert aratott a verekedős játékokat kedvelők körében, de ez nem elég ahhoz, hogy a fejlesztők ne egy újjal projekttel foglalkozzanak.

A Gamespot jelentéséből kiderül, hogy Ed Boon, a stúdió fejese bejelentette, hogy kicsit parkolópályára teszik a Mortal Kombat-ot, s egy új projekttel foglalkoznak inkább. Később azonban, visszatérnek majd a verekedős játékok királyához. Boon azt is bejelentette, hogy nem lesz több DLC a játékhoz. Nem hiszem, hogy emiatt a rajongók csalódottak lennének, a játék ugyanis rengeteg expanziót kapott az elmúlt hónapokban.

Mindez kicsit ellentmondani látszik annak a ténynek, hogy az Egyesült Királyságban a Mortal Kombat Komplete-et besorolásra terjesztették elő, a játék a Mortal Kombat újrakiadása lehet az összes DLC-vel együtt. Lehet, hogy Boon ezt nem új projektként tartja számon, vagy már elkészült a tartalom, és azért nem. Bárhogy is legyen, mi izgatottan várjuk azt, hogy mi is a stúdió legújabb projektje.