Egy nagyon jópofa játékmódot kap a napokon megjelenő Mortal Kombat, mellyel a NetherRealm a régi, arcade időket szeretné felidézni.

Ha annak idején jártál játéktermekbe a barátaiddal, biztos emlékszel olyan szituációra, hogy valamelyik barátod püfölte az ellenfelét az aktuális Mortal Kombat részben, ti meg egy sorban álltatok mögötte, s vártátok a kivégzést. Pontosan ezt az érzést szeretné a NetherRealm megalkotni a Mortal Kombat reboot-jában, a játékmód neve King of the Hill.

Lényege, hogy amíg valaki életre-halálra menő harcot játszik ellenfelével, addig a többiek a lobbiban állnak, s Xbox 360 avatarjukon keresztül reagálhatnak az eseményekre. Ha nem az avatart akarod felhasználni, akkor választhatsz egy rakat MK karakter közül. Fújjolhatsz, kurjongathatsz és értékelheted az eseményeket,  paradicsomot dobálhatsz a kivetítőre, ha tetszik, sajtot emelhetsz a magasba, görényt, gyémántot, s vélhetően még sok már különös tárgyat.

Az egésznek a lényege, hogy kicsit tolerálhatóbbá tegyék azt az időt, amíg várnod kell arra, hogy te is sorra kerülj. Nézd meg a videót, hogyan is működik.