Ha valaki kimaradt a tavaly tavaszi Mortal Kombat reboot által nyújtott hatalmas pofozkodásból, az egy percig se aggódjon, ugyanis hamarosan mindent egyben vásárolhat meg, ami a játékkal kapcsolatban megjelent.

Szeretjük a Complete Edition-öket, akarom mondani, a Komplete Edition-t, ha a Mortal Kombatról van szó, ugyanis ezekben az alapjáték mellett az összes DLC-t is megkaphatod, ráadásul sokszor még olcsóbban is, mint a megjelenéskor az alapjáték volt.A Mortal Kombat Komplete Edition nem csupán az alapjátékot, hanem még a DLC-knél többet is tartalmaz. Azok közül Skarlet, Kenshi, Rain, Freddy Krueger lesz a csomagban, emellett 15 skin, és három Fatality mozdulat (Scorpion, Sub-Zero és Reptile) lesz a csomagban.

Ha mindez nem elég, akkor az legyen a végső érv, hogy e mellé digitális formában is hozzájuthatsz a Mortal Kombat: Songs Inspired By the Warriors albumhoz, és az 1995-ös Mortal Kombat filmhez.

A Mortal Kombat Komplete Edition PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, február 28-án jelenik meg, ára egyelőre ismeretlen.