A napokban megjelent, From Software-féle VR játék, a Deracine egy Bloodborne easter egg-et tartalmaz, a rajongók fantáziája pedig beindult, hogy ez biztos a második részre utal. Myazaki cáfol, nem lesz Bloodborne 2. 

Egy spanyol lapnak adott interjújában Hidetaka Myazaki beszélt arról, hogy mit is találhattak a Deracine játékosai. Elismerte, hogy ezeke valóban Bloodborne-utalások, azonban egyértelművé tette, hogy nincs szó Bloodborne 2-ről.

(…) Azonban. Az easter egg önmagában nem utalás arra, hogy a Bloodborne 2-t elkészítjük. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy beszéljek a Bloodborne 2 lehetséges megjelenéséről. Azonban szeretjük a Bloodborne-t, ezért is okozott ekkora kiváncsiságot ez az easter egg. De, ismétlem, ez nem utalás a Bloodborne 2-re. Ez csak valami, amit magunknak csináltunk, mert szeretjük a Bloodborne-t.

Nehéz lehet másképp értelmezni a rendező szavait, mint ami. Reménykedni ugyan lehet, hisz láttunk már ellenpéldát, de nagyon úgy tűnik, hogy néhány évig biztosan nem akarják még a Bloodborne 2-t elkészíteni.