A Detroit: Become Human a tavalyi év (egyik) legjobb játéka volt, és az azt készítő Quantic Dream hamarosan nagy bejelentésre készül. A találgatások beindultak, vajon mi lehet a franciák közlendője. 

Indigo Prophecy, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human – mind egytől egyik sikercímek, amiket a Quantic Dream kalapált össze. A tavaly megjelent Detroit óriási sikert aratott, a kritikusok és a játékosok is egyaránt elégedettek voltak a friss címmel.

A fejlesztő egy friss Twitter-bejegyzése alapján hamarosan nagy bejelentésre számíthatunk, persze azt nem részletezték, de még csak nem is érintették, hogy mi is lehet az. A találgatások már beindultak, miszerint lehet, hogy egy DLC érkezik a játékhoz, mely annak utóéletét meséli el, vagy az is lehet, hogy az egyes karakterek háttérsztoriját akarják majd elmesélni az új tartalommal.

Mások már egyenesen a következő játékot vizionálják a szemük előtt, és természetesen nincs kizárva, hogy 2019-re ezzel akarja a stúdió a rajongóit felcsigázni.