A Capcom is kitette az asztalra az előző negyedéves pénzügyi teljesítményét, melyből kiderült, hogy a kiadó értékesítésből származó árbevétele nagyot zuhant, bár még így is sikerült pozitív üzemi eredményt elérniük.

A kiadó nettó értékesítésének árbevétele 177,4 millió dollár, mely 6,2 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel ezelőtti eredménye. Ugyanakkor a 11,5 százalékkal nőtt a kiadó költsége az értékesítés területén, mely még inkább nyitja az ollót a jelenlegi és a tavalyi eredmény között. A teljes árbevétel 72,9 százalékkal csökkent, melyhez a digitális szektor 82,4 százalékkal alacsonyabb teljesítménye vaskosan hozzájárult.

A Resident Evil: Revelations közel járt ahhoz, hogy az elvárásoknak megfelelően teljesítsen, míg a Dragon’s Dogma: Dark Arisen szépen futott ugyan, de nem eléggé ahhoz, hogy megdobja a teljes értékesítés eredményét.

A kiadó módosított a teljes üzleti évre vonatkozó várakozásait, azonban még így is 69 millió dolláros profittal számolnak év végén, ami 128,7 százalékos növekedést jelentene az előző üzleti évhez képest.