A néhány nap múlva boltokba kerülő Batman: Arkham City-t az Official PlayStation Magazin már tesztelte, és maximális 10/10 pontot adott rá. Nem csoda, hogy a Rocksteady nem fejezi be.

Bár kicsit szkeptikusan kell venni az ilyen megjelenés előtt készült, és nagydobra vert teszteket, azt enélkül is tudjuk, hogy a Rocksteady által fémjelzett Batman: Arkham Asylum bitang jól sikerült, s a napok múlva megjelenő folytatás sem kecsegtet rosszabb minőséggel.

Nem csoda tehát, hogy ha minden úgy jön össze, ahogy a Rocksteady szeretné, akkor bizony lesz még folytatása Denevérember kalandjainak.

Dax Ginn, a Rocksteady csapatából arról beszélt, hogy addig, amíg a csapat is élvezi, és hozzá is tudnak tenni valami a Batman univerzumhoz, addig lesz folytatása a játéknak. Bár hozzátette, hogy a Batman licensz a Warner Bros. kezében van, így nem mondhat semmi biztosat, úgy érzi, hogy komoly tárgyalási pozícióban vannak a kiadóval a játék eddigi pozitív fogadtatása, és az Arkham City körüli rajongói felhajtás miatt.