Érdekesen indul a Star Wars Jedi: Fallen Order története, a játékot még hivatalosan le sem leplezte az Electronic Arts, mégis már számos részlet kiszivárgott a játékból, többek között a megjelenési dátum is.

Az E3-ra tervezi a bemutató a Respawn Entertainment és az Electronic Arts, mégis már a héten több dolgot is megtudtunk a játékról. Egyrészt, kitűzőkből kiderült, hogy a játék vélhetően november 15-én jelenik meg majd idén, másrészt egy poszterből arra lehet következtetni, hogy a cselekmény egy része az Ach-To bolygón játszódik, ahova Luke Skywalker visszavonult, miután a Jedi-iskolája leégett.

Ami mindezeknél is fontosabb, hogy pénteken a Respawn hivatalosan is bejelentette, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order egy kizárólag sztoriorientált játék lesz, nem lesz benne többjátékos mód. Sőt, megígérték, hogy a játékban sem megjelenéskor, sem pedig azt követően nem fog az Electronic Arts mikrotranzakciókat tenni.

Se mikrotranzakciók. Se loot boxok. És nem, később sem tesszük bele őket. Ez egy egyjátékos Star Wars-történet azoknak, akik készen állnak arra, hogy Jedivé váljanak.

Ezt is megértük.