Azok számára, akik értékelik az Assassin’s Creed többjátékos módját, melyet legutóbb a Revelations-ben játszhattunk, rossz hír, hogy az Ubisoft bejelentette, hogy az ősszel megjelenő Assassin’s Creed III-ra nem készülnek multiplayer bétateszttel.

Damien Kieken, a játék multiplayer rendezője az XboxGameZone-nak adott nyilatkozatában azt is elárulta, hogy miért nem lesz.

 Őszintén szólva, bétatesztet mindig szeretnénk, mert a közösség visszajelzése segít a játék finomhangolásában. Egyúttal ez jó ajándék a közösségnek, akik az indulás óta figyelik a játékot. De egy béta összerakása rengeteg időbe telik, csiszolni kell, adott platformra szabni és támogatni, amikor elindul.

Minden idő, amit a bétával töltesz, azt a játéktól veszed el. Mivel annyi mindent szeretnénk a játékban megvalósítani, úgy döntöttünk, hogy inkább azt favorizáljuk a béta helyett, s szerintünk ez kifizetődő lesz.

Röviden tehát arról van szó, hogy nincs rá idő.

Tekintettel arra, hogy az Assassin’s Creed játékok mindig is kampány fókuszúak voltak, egyáltalán nem bánjuk, ha több figyelmet kap a játék sztori része, mint a többjátékos mód. Te hogy vagy vele? Kedveled az AC multiplayer módját?