A Bastion váratlan sikere ellenére nincs szó folytatásról, azaz, nem lesz Bastion 2, derült ki egy az Eurogamernek adott interjúból. Hiába volt 500,000 feletti letöltés, ez a siker még kevés a további sikerhez.

Greg Kasavin, a Supergiant Games részéről árulta el a játékkal kapcsolatos terveket, illetve annak hiányát. A Bastion üzleti sikere lehetővé teszi a stúdió számára, hogy egyéb anyagok felé nyissanak. “A jövővel kapcsolatos terveink nem változtak meg a Bastion üzleti sikerével” – mondta Kasavin. “Szerencsére a Bastion jól teljesített ahhoz, hogy forrásokhoz jussuk az új projektjeinkhez, azaz, saját forrásból finanszírozhassuk meg őket, és annyi időt szentelhessünk nekik, amennyit szükséges.”

Arról nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy pontosan mit is terveznek, de annyit elárult, hogy a Bastion-t készítő csapatban nem lesz változás. Ugyanakkor Kasavin nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy egyszer visszatérjenek a Bastion-hoz, azonban ha ez így is lesz valaha, az nem az anyagiak miatt lesz, hanem kreatív kihívásként tekintenek majd rá.