Ha a THQ azt szeretné elhitetni a befektetőivel, illetve a játékosokkal, hogy minden a legnagyobb rendben a vállalat körül, akkor nagyon rosszul teszi azt. Egy újabb bizonyíték, hogy bizony komoly a baj, hogy nem állít standot a kiadó az idei E3-on.

Minderről a Polygon számolt be a napokban, azonban azt is hozzátették, hogy ugyan a kiadó minimális létszámban képviselteti magát, hogy a soron következő játékaikat bemutassák a sajtónak. Emellett néhány kisebb eseményen is részt vesznek majd. A THQ helyzete úgy tűnik, hogy továbbra sem rózsás, bár ehhez már kezdünk hozzászokni. Azért abban bízunk, hogy a kiadónak sikerül az idei, és a jövő évi tervezett játékait kiadni.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a sikeresség fokmérője nem az, hogy állít-e egy kiadó standot az E3-on, vagy pedig sem, hisz ott a Rockstar Games, akinek gyakorlatilag soha nincsen standja, s merész dolog lenne azt állítani, hogy nem megy jól nekik. Ugyanakkor az ok nyilvánvaló: a THQ nehéz pénzügyi helyzete miatt, takarékosságból nem állít idén saját standot.