A világ talán leghíresebb streamere, Tyler ‘Ninja’ Blevins Twitteren jelentette be, hogy befejezte Twitch-cses pályafutását, és a jövőben már csak a Microsoft konkurens szolgáltatása alatt, Mixeren játszik majd.

Ninja, aki dollármilliókat keresett a Twitch-csen töltött évek alatt, és lett talán a világ leghíresebb streamere, valamint a Twitch arca, a jövőben csak a Mixer alatt folytatja játékos karrierjét. Elmondása szerint ugyanazt fogja csinálni, mint eddig, csak egy másik platformon.

A jövőben továbbra is csak és kizárólag a Fortnite-tal játszik majd, és vélhetően szponzori szerződéseit is megtartja majd (Redbull, Adidas). Arról nem szólt a bejelentés, hogy mindezért a Microsoft mennyit is fizetett neki, arra ugyanis mindenki mérget vehetett, hogy a lila hajú fickót kivásárolták a lila logós “munkáltatója” kezéből.

A Mixer, bár hátránya jelentős, komolyan kezd felnőni a Twitch mellé, és már több milliós felhasználói bázissal rendelkezik. Lesajnálni épp ezért sem kell, vélhetően Ninja további játékosok 100 ezreit fogja a Microsoft szolgáltatása alá csábítani.