Az Eurogamer több forrásból is úgy értesült, hogy az új Call of Duty játék, ami minden bizonnyal a Modern Warfare 3 lesz, november 8-án kerül az üzletek polcaira.

A Tesco adatbázisában a játékot Call of Duty: Project Collossus-ként listázzák. November nyolcadika keddre esik, a Call of Duty: Black Ops 2010. november 8-án, szintén kedden jelent meg, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 pedig 2009. november 10-én, mondani sem kell, szintén kedden. De még nincs vége a sornak. A World at War november 8-án, 2008-ban, a Modern Warfare pedig november 9-én, 2007-ben debütált. Utóbbi kettő pénteken. A hír közvetlenül azelőtt érkezett, hogy az Activision Blizzard bejelentette a 2011 első negyedévének üzleti eredményeit. Mind az Activision-t, mind pedig a Tesco-t sikertelenül próbálták megkeresni a hírrel kapcsolatban.

Az idei Call of Duty játékot még nem jelentették be,  bár márciusban arról írtunk, hogy közel a bejelentés, de ez nem történt meg. A pletykák szerint az új rész a Modern Warfare előzménye lesz, azaz nem folytatás. Bár a MW3 érkezése szinte biztosra mondható novemberben, mindaddig, amíg hivatalosan nem erősítik meg, kéretik pletykaként kezelni.