A Twitter csak úgy sistereg attól a pletykától, miszerint a THQ anyagi gondokkal küzd, éppen ezért a teljes 2014-es felhozatalát törölte a kiadó. A túlélés érdekében pedig befektetőket keres Ázsiában.

Kevin Dent, a videojáték iparral foglalkozó tanácsadócég, a Tiswaz Entertainment alapítója és vezetője írta a Twitteren, hogy a THQ jövője meglehetősen homályos. Miután tavaly a Homefront megjelent, a cég részvényei 26%-ot zuhantak, így ez a hír egyáltalán nem lenne meglepő, ha igaz lenne.

Dent közel áll a tűzhöz, így tudni véli azt is, hogy a THQ törölte a Games Workshop játékán alapuló MMORPG-t, a Warhammer 40.000: Dark Millennium Online projektjét. A kiadó állítólag Ázsiában keres befektetőket, mint egy utolsó reménysugárként, mellyel elkerülheti azt, hogy le kelljen húznia a rolót.

A Darksiders II és a Metro: Last Light nincs veszélyben, ezek a tervezett időben meg fognak jelenni, azonban a harmadik Darksiders rész, a Devil’s Third, az InSANE és más projektek mögé nagy kérdőjelet tehetünk.

A fentieket kéretik pletykaként kezelni mindaddig, amíg a kiadó hivatalosan nem reagál.